Video: Klavan kinkis oma mängusärgi pärast Arsenaliga kohtumist eestlastest fännidele

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) võitlemas kohtumises Arsenali vastu Prantsusmaa koondislase Olivier Giroud'ga.
Ragnar Klavan (paremal) võitlemas kohtumises Arsenali vastu Prantsusmaa koondislase Olivier Giroud'ga. Foto: Dave Thompson/AP

Eile Inglismaa jalgpalli kõrgliigas Liverpooli meeskonna eest 3:1 võidumängus Londoni Arsenali vastu kogu kohtumise väljakul veetnud Eesti jalgpallikoondise keskkaitsjast kapten Ragnar Klavan sörkis pärast mängu tribüünide juurde ning kinkis oma mängusärgi publiku seas olnud eestlastest fännidele.

Liverpooli koduväljakul ehk Anfieldi staadionil peetud kohtumises sai aga Klavan fännide poolt vastutasuks Viljandi Tuleviku mängusärgi, mida ehtis Eesti jalgpallikoondise kapteni nimi.

Teadupärast kuulus 31-aastane Viljandis sündinud Klavan Viljandi Tuleviku ridadesse aastatel 2002-2003, mil ta kandis mänguvormi numbriga 20. Sama numbriga särgi kinkisid kaasmaalased talle ka pärast eilset matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles