Saksamaa teatenelik võidutses eelolümpial, eestlased võeti rajalt maha

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PyeongChangi MK-etapi võitnud Saksamaa teatenelik: (vasakult) Nadine Horchler, Maren Hammerschmidt, Denise Herrmann ja Franziska Hildebrand.
PyeongChangi MK-etapi võitnud Saksamaa teatenelik: (vasakult) Nadine Horchler, Maren Hammerschmidt, Denise Herrmann ja Franziska Hildebrand. Foto: JUNG YEON-JE/AFP/Scanpix

PyeongChangis peetaval laskesuusatamise MK-etapil võitis naiste 4x6 km teatesõidu Saksamaa nelik (Nadine Horchler, Maren Hammerschmidt, Denise Herrmann, Franziska Hildebrand) ajaga 1:07.35,6. Eesti naiskond diskvalifitseeriti, kuna teises vahetuses kaotati parimatele juba ringiga.

Poodiumi teisele astmele kerkis Norra nelik (Kaia Wöien Nicolaisen, Hilde Fenne, Tiril Eckhoff, Marte Olsbu), kaotades võitjatele 22,8 sekundiga. Kolmanda pjedestaaliastme hõivasid aga Tšehhi naised (Jessica Jislova, Eva Puskarcikova, Lucie Charvatova, Gabriela Koukalova), kes jäid norralannadele alla vaid 0,1 sekundiga.

Veel lõpetasid kuue parema seas ka Rootsi (+23,0), Itaalia (+25,9) ning veel pärast kolmandat vahetust võistlust juhtinud Prantsusmaa (+1.18,8).

Eesti teatenelik koosseisus Kadri Lehtla, Regina Oja, Kristel Viigipuu, Grete Gaim sai kokkuvõttes 21 võistkonna seas 20. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles