Sõnakas David Haye sai kolki ning viidi haiglasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Bellew (vasakul) on löönud David Haye põrandale.
Tony Bellew (vasakul) on löönud David Haye põrandale. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Profipoksijate seas üheks sõnakamaks meheks olev britt David Haye sai karjääri kolmanda kaotuse, kui ta jäi Londonis üliraskekaalu matšis alla kaasmaalasele Tony Bellewile. Bellew teenis võidu 11. raundi tehnilise nokaudiga.

Matš sai lõpu, kui Haye nurgast visati ringi valge rätik. Matši järel viidi Haye otse haiglasse, kuid praeguseks on mees saanud juba kodusele ravile, kirjutab Sportsmail.

Haye vigastas tõsiselt Achilleuse kõõlust ning see vajas duelli järel kohest arstide tähelepanu. Operatsioonist matši kaotanud Haye siiski pääses.

Duelli järel teatas Haye, et ta oleks tulevikus huvitatud ka kordusmatšist, kuid praegu olevat sellest vara rääkida, kuna vigastusest taastumine võtvat päris pikalt aega.

«Ta võitis mind igati ausalt ning mul ei ole ühtegi vabandust,» tõdes Haye matši järel.

Kõige lihtsamalt jäi läinud ka duelli võitnud Bellewil, kes murdis võiduka matši käigus käeluu.

34-aastane Bellew on nüüd profina saanud kirja 29 võitu (19 nokaudiga), 2 kaotust ja 1 viigi. 36-aastane Haye on profina võitnud 28 matši ning kaotanud 3. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles