Tähe ja Puparti koduklubi kaotas valusalt lähikonkurendile

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht Lubini Cuprumi särgis rünnakul.
Robert Täht Lubini Cuprumi särgis rünnakul. Foto: plusliga.pl

Eesti võrkpallikoondislaste Robert Tähe ja Keith Puparti koduklubi Lubini Cuprum pidi Poola Plusligas laupäeval leppima kaotusega, mis suure tõenäosusega kohta esinelikus enam püüda ei luba. Mõlemad eestlased tegid kaasa kogu kohtumise. 

Gheorghe Cretu juhendatav Cuprum jäi võõrsil peetud mängus 0:3 (-25, -24, -21) tulemusega alla tabelis tagapool asuvale Radomi Cerrad Czarnile, kellele kaotati ka novembris toimunud põhiturniiri esimese ringi vastasseisus. Siis olid Czarni võidunumbrid 3:1, vahendab volley.ee.

Rünnakul vaid korra eksinud ja igati head 57-protsendilist efektiivsust näidanud Täht sai 21 tõstet, millest punktivõiduga lõppesid 12. Blokis ega pallingul eestlane seekord punktivõiduni ei jõudnud. Sarnaselt Tähele tegi kogu mängu kaasa ka Pupart, kes tõi kõik oma seitse punkti rünnakul (47%). Pluss-miinus arvestuses jäi Täht kaheksaga ja Pupart neljaga plussi, pallingu vastuvõtul näitasid Eesti koondislased vastavalt 67-protsendilist (9 vastuvõttu) ja 57-protsendilist (30) täpsust. 

Viis vooru enne põhiturniiri lõppu 45 punkti kogunud Lubini meeskond hoiab turniiritabelis kuuendat kohta, Radomi võistkond on seitsmendana noppinud 40 punkti. Esinelik jääb Cuprumist juba kümne punkti kaugusele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles