Varumeeste pingilt sekkunud Jago tõi seitse punkti

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Jago
Eerik Jago Foto: Internet

Itaalia meistrivõistluste kolmandas voorus teenis Eerik Jago koduklubi Pineto Framasil juba teise viiegeimilise kaotuse sel hooajal – nüüd jäädi kodusaalis 1800 pealtvaataja ees alla Martina Franca Stamplastile 2:3 (-19, 23, 21, -21, -11).

«Peame hakkama ise viiegeimilisi mänge võitma. Arvan, et sarnaseid kohtumisi tuleb meil sel hooajal palju ja kevadel võivad kaotatud punktid valusalt kätte maksta,» vahendab volley.ee Jago sõnu.

Teise geimi lõpus kaotusseisus olles brasiillase Cleber De Oliveira asemele sekkunud Jago arvele jäi seitse punkti. Rünnakul jäi Eesti koondise nurgaründaja panus tagasihoidlikuks – 15 tõstest lõi ta punktiks kolmandiku. Ühe punkti lisas ta servi ja blokiga. Servi vastuvõtu protsent oli Jagol kõrgeklassiline 78.

«Võib-olla tõin meie mängu midagi sellist, millega Cleber hakkama ei saanud,» lausus Jago. «Rünnakul on Cleber võimsam, kuid taktikaliselt tegutsesin mina kindlamini. Ka servi vastuvõtt on mul parem – Cleber oli peaaegu terve eelmise hooaja vigastatud ja pingutab teatud olukordades üle.»

Jago sõnul jääb rünnaku nigel statistika tema mitte just kõige parema füüsilise vormi – Achilleuse kõõluse trauma tõttu jäi tema ettevalmistus poolikuks – ja sidemängijaga koostöö otsimise taha. «Soovin mängida võimalikult kiiresti, kuid see nõuab ideaalset rütmitunnetust,» selgitas Jago.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles