Postimees Norra X-mängudel: vana probleem, kuid senisest tõsisem

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HAFJELL, NORRA 08MAR17.
Kelly Sildaru, T
HAFJELL, NORRA 08MAR17. Kelly Sildaru, T Foto: Tairo Lutter / Postimees

Hoo puudumise probleemid ei ole Kelly Sildarule võõrad. Tegelikult on ta väikese hooga võidelnud peaaegu igal suuremal võistlusel ning seni alati hädast jagu saanud. Täna toimuva Norra X-mängude pargisõiduvõistluse eel on probleem aga tõsisem ning võimalik, et ta ei tulegi õhtul starti.

Otsus võistlemise kohta tehakse pärast tänast soojendust. «Olud on keerulised. Kui sul on täiuslik ilm, aga kiirust ei ole…» möönis Kelly treenerist isa Tõnis Sildaru probleemi tõsidust. Sealjuures ei kimbuta vähene hoog ainult Kellyt. Eile otsustasid lumelaudurid kollektiivselt protestida neile ebasobiliku raja pärast ning võistluste korralduskomitee otsustas kvalifikatsiooni edasi lükata tänasele.

X-mängude asepresident Tim Reed ütles Postimehele, et praegu võetakse sõitjate soovitusi raja võimaliku muutmise suhtes väga tõsiselt arvesse. «Sportlased sõidavad, annavad meile tagasisidet ning meie kohendame selle järgi võistlust. Enamasti kurdetakse hoovõtu probleemide üle, kuid sportlastel on erinevad mured. Praegu oleme selles punktis, et peame tagasisidet kuulama ja selle põhjal töötama,» tunnistas Reed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles