X-mängude võitja: see on ebaaus, et Kellyl hoogu polnud!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanne Killi kukkumine 2017. aasta Norra X-mängudel.
Johanne Killi kukkumine 2017. aasta Norra X-mängudel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

X-mängude pargisõidus kuldmedali võitnud 19-aastane norralanna Johanne Killi oli võidu üle mõistagi õnnelik, kuid täit rõõmu ta sellest ei tundud. «Kodupubliku ees on fantastiline võita, aga hinges närib, miks mina sain hoogu, aga pisike Kelly mitte. See on ju ebaaus!» tõdes ta.

«Ma tõesti tahtsin Kelly vastu võistelda. Ta on parim ja ta olnuks piisava hooga võistluste favoriit,» jätkas Killi. Kelly Sildaru loobumine pargisõiduvõistlusest andis suurepärase võimaluse 24-aastasele ameeriklannale Devin Loganile, kes oli esimene varuvõistleja. Võistlusrajale autsaiderina tulnud Logan suutis lõpuks paljudele üllatuseks võita pronksmedali.

«Sain viimasel soojendusringil oma võistlemisest teada. Loomulikult olin alguses kurb, sest Kelly on parimatest parim ning keegi poleks enne võistlust uskunud, et ta ei saa hoogu üles. Samas olin õnnelik, et autsaiderina poodiumile jõudsin,» ütles Logan, kes kiitis oma suuski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles