Tõnis Sildaru õnnestunud treeningust: võimalik, et saame homme sõna sekka öelda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kelly Sildaru X-mängud võib päästa eile meeste pargisõidus kolnanda koha saanud James Woodsi idee lükata Kellyle Big Airis hoogu mitte ainult tornist, vaid terve hoovõturaja vältel.

«Korraldajad pole selle kohta midagi negatiivset öelnud. Tundub, et nii teha on mõeldav. See tähendab siis seda, et üks suusataja sõidab Kellyga kaasa ning kui ta tunneb, et ta enam oma hooga Kellyt ei kiirenda, siis ta lükkab Kellyle veel kätega hoogu juurde. Sellise tehnikaga saime nibin-nabin hakkama,» ütles Tõnis Sildaru. Kelly Sildaru sõnul on selliselt hüppamine küll natukene naljakas, aga vähemalt on piisavalt hoogu. 

«Saime selg ees teha 3-4 hüpet, võib öelda, et täna oli natuke lõbusam. Üks hüpe tuli hästi välja, aga täiuslikkusest jäi puudu – haare pidanuks olema pikem ning maandumine parem. Aga see oli ka sisuliselt ainukene hüpe, mida me proovisime. Täitsa võimalik, et meil on homme võimalik sõna sekka öelda,» andis Tõnis Sildaru ülevaate tänasest treeningust.

Tõnis Sildaru sõnul läheb praegu kogu rõhk tõukele, mistõttu kannatab hüpete stiil. «Konkurendid on väga tugevad ning täna tugevamad kui Kelly. Meie jaoks oli täna ikkagi alles esimene katsetus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles