Sildaru videointervjuus: olen eriti õnnelik, et tegin täna kaks täiesti uut trikki (2)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Norras toimuvatel X-mängudel Big Airis 90 punktiga hõbemedali saanud Kelly Sildaru tunnistas videointervjuus, et tal on väga hea meel, et võistlus niimoodi lõppes.

«Mul on väga hea meel, et nii läks. Alguses polnud ma kindel, et kas üldse võistelda saan,» tõi 15-aastane eestlanna välja palju räägitud hoovõtuprobleemi. «Ma olen eriti õnnelik, et tegin täna kaks tõesti uut trikki, mida ma pole varem teinud,» rääkis ta.

Võitnud šveitslanna Mathilde Gremaud soorituse kohta ütles Kelly, et tegemist oli kahekordse saltoga, mida ta on ka varem tüdrukute esituses näinud. «Näiteks (Big Airi võistluse võitnud sakslanna) Lisa Zimmermann tegi Aspenis samuti seda trikki,» lisas ta.

Oma 1440-kraadise hüppe kohta oli eestlanna ülimalt õnnelik. «Ma arvan, et ma olen esimene naine, kes 1440 ära maandus. Mul polnud alguses plaanis seda hüpata, kuid kuna 1260-kraadine hüpe tuli niivõrd hästi, siis miks mitte proovida. Pabistasin, kas see trikk mul üldse välja tuleb. Kui õhus olin, siis juba lootsin, et see tuleb välja ning kui maandusin, olin ülimalt õnnelik. Olen ise väga õnnelik ka hõbemedali üle,» lisas ta.

Vaata videost, kuidas iseloomustab Sildaru oma tehtud hüppeid ning mis emotsioonid teda valdasid!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles