Sevilla seljatanud Leicester City muinasjutt Meistrite liigas jätkub

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leicesteri kangelased Kasper Schmeichel (paremal) ja kapten Wes Morgan - üks tõrjus penalti, teine lõi värava.
Leicesteri kangelased Kasper Schmeichel (paremal) ja kapten Wes Morgan - üks tõrjus penalti, teine lõi värava. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Jalgpalli Euroopa Meistrite liigas alistas Leicester City tänu Wes Morgani ja Marc Albrightoni tabamustele 2:0 Sevilla ning pääses kahe mängu kokkuvõttes 3:2 paremusega kaheksa hulka. Sarnaselt avamängule tõrjus Leicesteri väravavaht Kasper Schmeichel penalti, pareerides kümme minutit enne mängu lõppu Steven N'Zonzi löögi.

Torino Juventus oli 1:0 üle FC Portost ja võitis kahe mängu kokkuvõttes 3:0. Nii Sevilla kui ka Porto lõpetasid korduskohtumise kümnekesi, sest Jamie Vardyga rüselemise eest sai veerand tundi enne mängu lõppu teise kollase kaardi Sevilla poolkaitsja Samir Nasri, Porto poolkaitsja Maxi Pereira tõrjus aga avapoolaja lõpus vastaste pealelöögi väravajoonelt käega ning järgnenud penaltist lõi Paulo Dybala mängu ainsa värava.

  • Leicester - Sevilla 2:0 (kokkuvõttes 3:2)

Väravad: 27. Wes Morgan, 54. Marc Albrighton

Eemaldamine: 74. Samir Nasri (Sevilla)

Eksitud penalti: 80. Steven N'Zonzi (Sevilla)

  • Juventus - Porto 1:0 (kokkuvõttes 3:0)

Värav: 42. pen Paulo Dybala

Eemaldamine: 40. Maximiliano Pereira (Porto)

Enne mängu:

Leicester - Sevilla (avamäng 1:2)

Sevilla domineeris Leicesteri vastu avakohtumist suurema osa ajast ning ehkki 14. minutil jättis Joaquin Correa realiseerimata penalti, asuti Pablo Sarabia ja Correa väravatest teenitult 2:0 juhtima. Siis lubati külalised aga mängu tagasi, kui 73. minutil lõi Jamie Vardy võõrsil värava, mis võib Leicesterile äärmiselt hinnaliseks osutuda. Pikalt mõõnas olnud Leicester on uueks peatreeneriks nimetatud Craig Shakespeare'i käe all võitnud kaks viimast liigamängu. Sevilla kaks viimast liigakohtumist on seevastu lõppenud viigiga ning seetõttu on tabeliliidritest Barcelonast ja Madridi Realist pisut maha jäädud.

Juventus - Porto (avamäng 2:0)

Porto ja Juventuse duellis vajusid kaalud itaallaste kasuks avamängu esimese poolaja keskel, kui Alex Telles sai mõne minutiga kaks kollast kaarti ja saadeti platsilt minema. Porto pidas kümnekesi vastu 72. minutini, siis lõi Marko Pjaca 1:0 ja paar minutit hiljem Dani Alves 2:0. See tähendab, et Porto peaks täna lööma kindlasti samuti vähemalt kaks väravat. Juve on aga võitnud viimasest 12 mängust 11 ja kaotas viimati 15. jaanuaril ehk kaks kuud tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles