Neli Eesti klubi võitleb kolme lõvi nimel

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver ja Pärnu Võrkpalliklubi poolfinaal tõotab ohtralt intriigi.
Tallinna Selver ja Pärnu Võrkpalliklubi poolfinaal tõotab ohtralt intriigi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kes on nädalavahetusel Võrus toimuval Balti liiga Final Fouril autsaider, kes peab hakkama saama liidrita ja kus on enim intriigi? Vastata aitab kogenud võrkpallitreener Andrei Ojamets, kes analüüsib nelja finaalturniirile jõudnud Eesti klubi võimalusi.

Tartu Bigbank - Rakvere Võrkpalliklubi

Poolfinaal Võru spordihallis laupäeval kell 16.00.

Tartu võitis põhiturniiri, Rakvere oli viies. Omavahelised mängud: Tartu võitis põhiturniiril mõlemal korral 3:1. Veerandfinaalist edasi saamisega oli aga kõige suuremaid raskusi just Tartul, kes vajas edasipääsuks ainsana kolmandat kohtumist.

Tartu peab nädalavahetusel hakkama saama ilma oma rünnakuliidri Bradley Gunterita, kes vigastas viimases veerandfinaalis Ozolnieki Poliursiga tugevalt hüppeliigest. Tema asemel mängib ilmselt diagonaalründajana noortekoondise liider Markus Uuskari.

Ojamets usub, et ilma liidrita jäämine on Tartu mängijate jaoks pigem võimalus. «Fakt on see, et õige võrkpallivõistkond ei ole ühe mehe tiim. Löögijõudu on neil küll ka Gunterita, nad peavad näitama, et on võistkond. Neil on hea vastuvõtt, head servijad, korralik blokk,» loetleb Ojamets Tartu plusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles