Ilves tegi Trondheimi MK-etapil hooaja parima tulemuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Tairo Lutter

Kahevõistleja Kristjan Ilves teenis Trondheimi MK-etapilt 17. koha, mis on ka tema tänavuse hooaja parim tulemus. Ilvese senine parim tulemus pärines Oslo MK-etapilt, kus ta finišeeris 18. kohal. Võistluse võitis kolmandana startinud sakslane Eric Frenzel. Kolmikvõidu kindlustasid sakslastele teise koha saanud Johannes Rydzek ja kolmandaks suusatanud Fabian Riessle.

Murdmaarajale läks eestlane kümnendalt positsioonilt, startides austerlasest liidrist Mario Seidlist minut ja 14 sekundit hiljem. Tegelikult hüppevõistlust täna ei peetudki, kuna ilmastikuolud ei lubanud seda läbi viia. Seetõttu pandi stardijärjekord paika eile kvalifikatsioonis näidatud tulemuste põhjal.

Murdmaarajal andis Ilves ära seitse kohta ning lõpetas võitjast 1.52,1 hiljem. Ühtlasi kordas Ilves oma elu parimat tulemust MK-sarjas. Ka 2016. aasta Ruka MK-etapil finišeeris ta 17. kohaga.

 Teise eestlasena stardis olnud Karl-August Tiirmaa pääses suusarajale 46. kohalt (3.35 võitjast hiljem) ning sai murdmaarajal liidritelt ringi sisse. 51. startinud Kail Piho sai kirja 49. koha (+5.29,4).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles