14-aastane kikkpoksija kukkus keset matši kokku ning suri hiljem haiglas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Marsden
Scott Marsden Foto: twitter

Inglismaal Leedsis suri 14-aastane kikkpoksija Scott Marsden, kes kukkus laupäeval keset matši kokku ning suri teisipäeval haiglas.

Politsei on asunud surmajuhtumit uurima, kuid praegu ei peeta tema surma ümbritsevaid asjaolusid kahtlasteks. Briti kikkpoksiliit ütles, et võistlus ei toimunud nende egiidi all, kuna alla 16-aastased poksijad ei tohi teineteist pähe lüüa. Samas ei olnud ühe pealtnägija sõnul kokkukukkumine põhjustatud löögist pähe.

Maailma kikkpoksiliidu Briti esindaja Jon Greeni sõnul ei saanud noor poksija vajadusel täiendavat esmaabi. «Parameedikud võitlesid küll väsimatult, ent kahjuks tekkisid komplikatsioonid ning vaja oli lisa esmaabijõude. Kiirabi kutsumine aga ebaõnnestus. Võlgnen Marsdeni perekonnale vastuse, miks häirekeskuse teenus neid alt vedas,» ütles Scott.

Kiirabi esindaja sõnul said nad väljakutse kohaliku aja järgi kell 22.30. «Meie brigaad jõudis sündmuspaigale kell 22.51. Brigaadiga oli kaasas ka arst ning kliiniline järelvaataja, kes on elustamisjuhtumitele spetsialiseerunud. Kogu meeskond võitles väsimatult ning pakkus patsiendile parimat võimalikku ravi,» ütles kiirabi esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles