Taavi Rähn sõlmis lepingu Hiina klubiga

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn (nr. 3) Eesti koondise särgis.
Taavi Rähn (nr. 3) Eesti koondise särgis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Taavi Rähn sõlmis lepingu Hiina esiliiga klubiga FC Tianjin Songjiang.

«Leping on sõlmitud,» kinnitas Rähn Postimehele. «Klubi tõusis sel aastal esiliigasse ja plaan on tõusta kahe aastaga kõrgliigasse.»

Kuna koondisekutse jõudis klubisse alles täna ja Hiinas on praegu õhtu, siis pole veel langetatud otsust, kas Rähn saab koondisele appi tulla. Samas arvas eestlane, et sellele takistusi ei tehta.

«Kokkulepe oli, et valikmängudega probleeme ei teki ja sõprusmängudega oleneb situatsioonist, kuid eks paistab kuidas tegelikult lood on,» kommenteeris Rähn.

Kuigi Rähn on esimene välismaalane, kes klubiga liitus, on seal belglasest peatreener Patrick De Wilde ning õige pea peaks meeskond sõlmima lepingu veel kahe välismaalasega. Klubi president on endine Hiina koondise superstaar Hao Haidong (koondise eest 115 mängu, 41 väravat), kes mängis klubijalgpalli kunagi Inglismaa klubis Sheffield United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles