Galerii: Pärnu pääses viigeimilise mängu järel Balti liigas finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liiga teise poolfinaali võitis Pärnu Võrkpalliklubi, kes alistas 3:2 (16:25, 25:21, 23:25, 25:20, 15:11) Tallinna Selveri ning kohtub homses finaalis Rakvere Võrkpalliklubiga.

Lincoln Williams tõi Selverile 32 punkti, Karli Allik 12. Pärnu edukaimad olid 13-ga Kudrjašovs ja Taavet Leppik. Kahekohalise saldoni jõudsid veel Pulk (12) ja Toms Švans.

Pronksmedali eest lähevad seega homme lahingusse Tartu Bigbank ning Tallinna Selver. Kohtumistest näitavad otsepilti nii Postimees.ee kui ka Kanal 12.

Enne mängu:

Pärnu ja Selver Tallinn on viimase aasta jooksul pakkunud publikule suure hulga haaravaid duelle. Eelmisel kevadel vältas koduse meistrisarja finaalseeria esmakordselt maksimaalsed seitse mängu ja seal jäi Selver otsustavas mängus peale 3:1. Selle hooaja põhiturniiril oli pealinna võistkond võõrsil edukam 3:2 ja kodus 3:1. Ainsas tiitlimängus tõmbas pikema kõrre aga Pärnu, kes võttis 29. detsembril Audentese spordihoones toimunud karikafinaalis ülimagusa 3:2 võidu.

«Kõik mängud on olnud kahe võrdse võistkonna heitlused. Oleme mängudes Pärnuga näidanud head võitluslikku olekut ja loodan, et sama kandub edasi ka hooaja otsustavatele kohtumistele,» rääkis Selver Tallinna peatreener Rainer Vassiljev.

Senise hooaja tähtsatele mängudele saab ka ühisliigas tiitlit kaitsva Pärnu juhendaja Avo Keel vaadata tagasi optimistlikult. «Kohtumistes, kus on palju mängus (karikamängud, veerandfinaalseeria RTU-ga ja matšid tugevate konkurentidega põhiturniiril), oleme näidanud päris head tegutsemist ja väga suuri kõikumisi ei ole olnud. Kehvemaid momente on sisse lipsanud, aga üldiselt oleme püsinud tähtsates mängudes koos. Loodan, et see trend jätkub ka Võrus,» sõnas Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles