Ancelotti valmistub Realilt Bayerni jaoks revanši võtma

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti ja Zinedine Zidane lähevad sel aastal vastamisi veerandfinaalis.
Carlo Ancelotti ja Zinedine Zidane lähevad sel aastal vastamisi veerandfinaalis. Foto: KAI PFAFFENBACH/Scanpix

JALGPALL. Kui Šveitsis asuvas Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) peakorteris loositi eile Meistrite liiga veerandfinaalpaare, sai selgeks, et sel aastal tuleb kaheksa parema hulka jõudnud paaridest kõige põhimõttelisem vastasseis Müncheni Bayerni ja Madridi Reali vahel. Jalgpallisõpradele jagub aga maiuspalasid ka teistest veerandfinaalidest: mullune finalist Madridi Atletico kohtub uustulnuka Leicester Cityga ning Juventusel ja Barcelonal seisab ees korduskohtumine pärast 2015. aasta finaali.

Tiitlikaitsja Real seisab pärast üsna lihtsat kaheksandikfinaalseeriat raske ülesande ees, sest kui 16 parema hulgas alistati kahe mängu kokkuvõttes Napoli 6:2, siis Bayern on hoopis teisest puust vastane. Saksamaa klubi purustas teel veerandfinaali Arsenali koguni 10:2 ning Bayerni on nii kaugele tüürinud ei keegi muu kui Carlo Ancelotti, kes aastatel 2013–2015 istus Reali peatreeneritoolil. Sealjuures võitis Real hooaja 2013/14 poolfinaalseerias Bayernit üliveenvalt, koguni 5:0, ning sakslaste kodus olid Madridi meeskonna võidupunktid 4:0 – see on Bayerni suurim kodus saadud kaotus eurosarjas.

Nüüd ootab Reali taas ees sõit Münchenisse, mis hispaanlasi ilmselt nii varases turniirifaasis aga sugugi ei rõõmusta. «Bayern oli üks kõige raskemaid vastaseid selles loosis, kuigi olen kindel, et nemad ütlevad meie kohta sama,» rääkis loosi järel üks Reali spordijuht Emilio Butragueño. «Need kaks meeskonda tunnevad teineteist väga hästi. Carlo Ancelotti on nende treener ja ta tunneb meid väga hästi. Oleksime tahtnud nendega kokku minna turniiri hilisemas faasis, aga selline see loos oli,» lisas Butragueño.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles