Teist päeva järjest Holmenkollenis võitnud Laukkanen pühendas võidu lahkunud treenerile

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusatajat Mari Laukkaneni toetab Soome juhtiv puidutööstusettevõte Stora Enso.
Laskesuusatajat Mari Laukkaneni toetab Soome juhtiv puidutööstusettevõte Stora Enso. Foto: Andrei Anosov/Russian Biathlon U/Scanpix

Laskesuusatamise MK-etapil Norras Holmenkollenis jäi teist päeva järjest võitmatuks soomlanna Mari Laukkanen, kes edestas tänases jälitussõidus lähimaid konkurente peaaegu poole minutiga.

Tiirus ühe korra eksinud soomlanna, kelle jaoks oli eilne triumf sprindidistantsil tema karjääri esimeseks, edestas jälitussõidus teiseks tulnud ning veatult lasknud tšehhitari Gabriela Koukalovat 26,5 sekundiga. Kolmandaks tuli teisena rajale läinud prantslanna Justine Braisaz (4; +1.01,4), vahendab ERRi spordiportaal.

Seejuures sai Laukkanen täna hommikul teada, et öösel suri Soome koondise lasketreener Asko Nuutinen. Kurvast uudisest hoolimata suutis Laukkanen teha väga hea võistluse ja pühendas võidu treenerile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles