Pettunud Lüütsepp videointervjuus: pühime molu puhtaks ning vaatame tõsiselt peeglisse

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Bigbanki peatreener Oliver Lüütsepp ütles pärast 1:3 kaotatud poolfinaalmängu Rakvere Võrkpalliklubile Balti liigas, et mäng anti käest teises geimis.

«Me mängisime väga kehva teise geimi ning hoidsime sellega Rakveret kogu aeg punkt-punktis. Andsime ise Rakverele initsiatiivi,» rääkis Lüütsepp. Mis aga oli selle põhjuseks? «Tegime väga palju omavigu teises geimis, kuid see pole tegelikult üldse meie mäng. Peame pikemalt analüüsima, et mis meil täpselt juhtus. Kaheksa rünnakuviga teises geimis on palju rohkem, kui lubada võiks. See on võtmeküsimus,» lisas ta.

«Pärast seda lasime Rakvere mängu ning ise vajusime ära. Mida rohkem neil õnnestus, seda rohkem see lõke põlema läks ja me ei suutnud tagasi tulla. Olen väga pettunud nii endas kui ka ettevalmistatud võistkonnas, mul on väga kahju meie toetajatest ja poolehoidjatest. Kuid eks pühime molu puhtaks, käime dušši all ära ning vaatame tõsiselt peeglisse. Homme on juba uus päev,» sõnas Lüütsepp, kel tuleb homme mängida pronksimängu kas Selveri või Pärnu meeskonna vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles