Ülimalt pettunud Paide poolkaitsja suurest kaotusest videointervjuus: põlesime täiega läbi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide Linnameeskonna poolkaitsja Sander Sinilaid sõnas pärast 0:7 kaotust Eesti jalgpalli meistriliigas Tallinna Levadiale, et nad mängisid väga-väga halva esimese poolaja, mil neile löödi iga standardolukord sisse.

«Raske on mängu kokku võtta. Esimene poolaeg oli väga-väga halb, sellist asja (0:7 kaotust) ei tohiks lubada. Ma ei tea isegi mis juhtus, seda tuleb analüüsida. Iga tsenderdus, karistuslöök ja nurgalöök löödi meile sisse. Võib öelda, et täielik läbipõlemine. Mäng oli täielik katastroof, võib-olla läksime ka taktikaga alt. Teisel poolajal tulime täiega mängima, panime endast kõik välja. Polnud mõtet lihtsalt väljakule kaotama tulla,» rääkis Sinilaid.

Levadia poolkaitsja Pavel Marin aga ei uskunud, et mäng niivõrd kergeks kujuneb. «Igor (peatreener Igor Prins – toim) ütles meile, et tuleb raske andmine. Esimestest sekunditest pidime kohe oma mängu peale suruma. Tegime esimesel poolajal töö ära: lõime kvaliteetsed väravad ning saime teisel poolajal juba mängu nautida,» sõnas Marin.  

Vaata videost, mida rääkisid nii Sander Sinilaid kui ka Pavel Marin sellest, et elektri äramineku tõttu tuli mängu alustada kolm korda uuesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles