Eesti kasuks värava löönud serblane loobus koondise esindamisest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandar Lukovic on saatnud kohtumises Eestiga palli oma meeskonna väravasse.
Aleksandar Lukovic on saatnud kohtumises Eestiga palli oma meeskonna väravasse. Foto: SCANPIX

Serbia jalgpallikoondis avaldas esialgse koosseisu, kes hakkavad valmistuma EM-valikmängudeks Põhja-Iirimaa ja Eestiga.

Meeskonna peatreeneri Vladimir Petrovici kutsele vastasid eitavalt ründaja Danko Lazovic ja kaitsja Aleksandar Lukovic. Mõlemad mehed kuuluvad Peterburi Zeniidi koosseisu.

Kui 27-aastane Lazovic teatas, et ta ei plaani enam rahvuskoondist esindada, siis Lukovic ei soovi esialgu koondist esindada sel aastal. Lukovic oli mäletatavasti meheks, kes oktoobris toimunud Eesti ja Serbia vahelises kohtumises saatis palli oma meeskonna võrku.

Koosseisu on kaasatud ka Manchester Unitedi kaitsja Nemanja Vidic, kuid arvatavasti ei saa ta kummaski kohtumises vigastuse tõttu kaasa teha.

Vigastuse tõttu on serblastel väljas ka ründaja Dragan Mrdja ning kahtlane on ka Nikola Zigici osalemine.

Serbia kohtub 25. märtsil Põhja-Iirimaaga ning 29. märtsil kohtutakse Tallinnas Eestiga.

Serbia esialgne koosseis:

Väravavahid: Bojan Jorgancevic (Ghent), Zeljko Brkic (Vojvodina Novi Sad), Bojan Saranov (OFK Belgrade).

Kaitsjad: Branislav Ivanovic (Chelsea), Pavle Ninkov (Red Star Belgrade), Nenad Tomovic (Lecce), Milan Bisevac (Valenciennes), Nemanja Vidic (Manchester United), Neven Subotic (Borussia Dortmund), Slobodan Rajkovic (Vitesse Arnhem), Aleksandar Kolarov (Manchester City), Ivan Obradovic (Zaragoza).

Poolkaitsjad: Dejan Stankovic (Inter Milan), Nenad Milijas (Wolverhampton Wanderers), Zdarvko Kuzmanovic (Vfb Stuttgart), Radosav Petrovic (Partizan Belgrade), Veseljko Trivunovic (OFK Belgrade), Milos Ninkovic (Dinamo Kiiev), Milos Krasic (Juventus), Marko Miric (Spartak Subotica), Zoran Tosic (CSKA Moskva), Adem Ljajic (Fiorentina), Miralem Sulejmani (Ajax Amsterdam).

Ründajad: Marko Pantelic (Olympiakos Piraeus), Nikola Zigic (Birmingham), Milan Jovanovic (Liverpool), Brana Ilic (Vojvodina Novi Sad).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles