Kontaveit kerkis enne Miami turniiri maailma edetabelis 13 kohta

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter

Eesti naiste tennise esireket Anett Kontaveit on värskes maailma edetabelis tõusnud võrreldes eelmise nädalaga 13 kohta, asudes nüüd 112. positsioonil.

Kaia Kanepi langes ühe pügala võrra 458. kohale, Valeria Gorlatš on 1138. Omajagu muutusi toimus ka tabeli esikümnes, sest liidriks tõusis taas sakslanna Angelique Kerber, kelle asemel võttis teise koha üle vigastuse tõttu Indian Wellsi turniiri vahele jätnud ameeriklanna Serena Williams. Lisaks kerkis neljandaks slovakitar Dominika Cibulkova, viiendaks langes rumeenlanna Simona Halep, kuuendale reale tõusis hispaanlanna Garbine Muguruza ning seitsmendaks kerkis venelanna Svetlana Kuznetsova.

Täna algaval tugevatasemelisel Miami turniiril alustab meie esireket Kontaveit aga kvalifikatsiooni avaringist, minnes vastamisi türklanna Cagla Buyukakcayga (WTA 106.). Naised on omavahel kohtunud ühel korral 2013. aastal Moskvas toimunud ITFi turniiril ning siis võitis kindlalt 6:1, 6:1 Kontaveit.

Järgmises ringis tuleb matši võitjal vastamisi minna kas belglanna Elise Mertensiga (WTA 68.) või viimase kaasmaalanna Alison Van Uytvanckyga (WTA 138.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles