Tippratturid toetavad Jaapani maavärina ohvreid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Cavendish
Mark Cavendish Foto: SCANPIX

Mitmed täna Milano – San Remo klassikul osalevad tippratturid annavad oma panuse Jaapani maavärinas kannatada saanud isikute abistamiseks.

Ivan Basso (Liquigas-Cannondale), Jaapani meister Takashi Miyazawa (Farnese Vini-Neri Sottoli), Philippe Gilbert (Omega Pharma-Lotto), Fabian Cancellara (Leopard Trek), Thor Hushovd (Garmin-Cervelo), Mark Cavendish (HTC-Highroad) ja Filippo Pozzato (Katjuša) on nimekamad mehed, kes on pannud oma särgi oksjonile, millest saadav tulu läheb maavärinast räsitud saareriigi toetuseks, vahendab spordipartner.ee.

Jaapani rattafännide südant soojendas Europcaris sõitva Yukiha Arashiro meeskonnakaaslase Thomas Voeckleri Pariis-Nice’i viimase etapi võit. «Minu tiim on nüüd Jaapanis väga populaarne. Mulle meeldiks sõita Tour de France’il, nagu ma tegin kahel eelmisel aastal, ja võita ohvrite mälestuseks etapp,» ütles Arashiro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles