Jalgpalligeeniusteks valiti Klavan ja Infonet

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Robin Parker/Sportimage/PA Images/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise fänniühenduse Jalgpallihaigla iga-aastasel jalgpalligeeniuse valimisel tehti ajalugu - esmakordselt läks tiitel jagamisele. 15. korda toimunud valimistel said võrdselt hääli koondise kapten Ragnar Klavan ja 2016. aastal meistriliiga võitnud FC Infonet.

Ragnar Klavani jaoks on tegemist juba kolmanda jalgpalligeeniuse tiitliga, varasemalt hindasid fännid ta jalgpalliaasta parimaks 2013. ja 2014. aastal. FC Infonet ehk uue nimega FCI Tallinn võitis tiitli esmakordselt.

Fännide põhjendus Infoneti geeniuseks valimisele oli Eesti meistrivõistluste võit ja «kopitama kippunud liiga erksamaks muutmine ja põnevas lõpuheitluses kulla võtmine». Klavani puhul sai seekord määravaks läbimurre Inglise liiga esiotsa kuuluvas võistkonnas ehk Liverpoolis.

Auhinnad antakse võitjatele kahe väikese jalkamehe poolt üle aasta esimesel kodumängul, 28. märtsil Eesti-Horvaatia sõpruskohtumisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles