Madis Kalvet: Klavani lootus tõenäoliselt ei täitu (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Kalvet.
Madis Kalvet. Foto: Toomas Tatar

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan  jooksis eile õhtul mängus Horvaatiaga karjääri jooksul  rahvusesinduse eest väljakule 118 korda. Arvestades, et Klavanil oli mullu oktoobris 31. sünnipäev ja Eesti rekordinternatsionaal on Martin Reim 157 mänguga, võiks Klavan selle rekordi umbes nelja aasta pärast enda nimele võtta. Liverpoolis mängiv keskkaitsja on avaldanud lootust, et sellist asja ei juhtuks, kuid tõele näkku vaadates tuleb tõdeda, et ühel päeval tuleb tal see rekord arvatavasti ikkagi omaks võtta.

Klavan selgitas hiljuti Liverpooli pressiteenistusele, et tema soovi järgi võiks ideaalses maailmas mõni noorem mängija ta enne Reimi tippmargini jõudmist Eesti koondise algkoosseisust välja lükata. Sisuliselt ütles Klavan, et tahaks näha rohkem heal tasemel noori Eesti jalgpallureid, kes sooviksid jõuda sama kaugele nagu tema, ja seejärel tuleksid peale juba uued noored jne.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles