Kullamäe kaotusest Kalev/Cramole: emotsiooni sai siit nüüd küll kõvasti

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe (keskel) oma hoolealuseid juhendamas.
Gert Kullamäe (keskel) oma hoolealuseid juhendamas. Foto: Sander Ilvest

Eesti korvpalli meistriliiga põhiturniiri võitis BC Kalev/Cramo, kes sai otsustavas mängus 71:69 jagu Tartu Ülikoolist. Kaotajate peatreener Gert Kullamäe hindab enda juhendatavate seisu enne play-offi korralikuks.

«Emotsiooni sai siit mängust nüüd küll kõvasti,» ütles Kullemäe pressiteate vahendusel. «Cramo sai liiga palju täna domineerida ning omatahtsi toimetada – sellega ei saa rahul olla. Üldiselt arvan, et pole play-offide eel üldse halvas seisus.»

«Kindlasti saab väljakul toimunuga rohkem rahule jääda kui hooaja alguses ja see teeb rõõmu. Järgmisel nädalal saame ka seda vastasseisu uuesti proovida ja siis hakata rahulikult finaalturniiriks valmistuma,» jätkas Kullamäe.

Tuleval nädalal kohtub Tartu Balti liiga pronksiseeria korduskohtumises taas Kalev/Cramoga. Avamängust on neil 12-punktiline edu, sest Tallinnas toimunud mängus oldi Kalevist 72:60 paremad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles