Video: Schweinsteiger näitas Lindpere kunagise koduklubi eest kohe klassi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastian Schweinsteiger Chicago Fire'i särgis tähistamas oma esimest MLSis löödud väravat.
Bastian Schweinsteiger Chicago Fire'i särgis tähistamas oma esimest MLSis löödud väravat. Foto: Chris Sweda/AP/Scanpix

Hiljuti Manchesteri Unitedi jalgpalliklubist USAsse Chicago Fire'i meeskonda pagenud sakslane Bastian Schweinsteiger vajas uue tööandja debüütmängus vaid 17 minutit, et saada kirja esimene värav USA jalgpalli profiliigas ehk MLSis.

Valitseva maailmameistri Scweinsteigeri tabamus sündis pealöögist, kui 32-aastane poolkaitsja suunas David Accami tsenderduse peaga väravasse. Kohtumise lõpus Montreal Impacti vastu särasid tablool 2:2 viiginumbrid.

2013. aastal Eesti jalgpallikoondise Joel Lindpere leivaisaks olnud Chicago Fire on kahel viimasel hooajal lõpetanud MLSis kõige väiksema punktisummaga. Pärast 2009. aastal konverentsi finaali jõudmist on play-off’i pääsetud vaid korra. Tänavusel hooajal on kirja saadud üks võit, üks kaotus ning kaks viiki. Järgmine kohtumine peetakse 8. aprillil Columbus Crew’ga, kes juhib praegu liigatabelit kolme võidu, ühe kaotuse ja ühe viigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles