Taru karjääri edukaima hooajaga rahule ei jäänud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Taru Saint Paulis võistlemas.
Mark Taru Saint Paulis võistlemas. Foto: Andreas Langreiter / Red Bull Content Pool

UISUKROSS. Eesti ainuke uisukrossisõitja Mark Taru lõpetas mõni nädal tagasi oma järjekordse hooaja ning seekord jäi tema saagiks karjääri kõige kõrgem ehk 17. koht. Taru tunnistas, et hooajaga päris rahule jääda ei saa, sest eesmärgid on alati olnud kõrgemad.

Eelmise aasta lõpus alanud hooaja eel seadis eestlane oma sihiks koha esikümnes. «Olen tänu pikale pausile paremas vormis kui eelmisel aastal,» rääkis Taru toona pärast eelmise hooaja lõpus tekkinud vigastuspausi. Tänavune hooaeg algaski meie uisukrossimehele edukalt ning Soomes Jyväskylas sõitis ta välja ka oma senise karjääri parima tulemuse, saades sarja Crashed Ice etapil 11. koha.

Kui mõnda aega püsis eestlane üldarvestuses esikümnes või selle piirimail, siis hooaja teises pooles muutusid tulemused pisut tagasihoidlikumaks. Nii sai Taru Saint-Paulis sõidetud Crashed Ice’i etapil 63. koha, LaSarre’is sõidetud Riders Cupil 15. koha ning Ottawas toimunud hooaja viimasel Crashed Ice’i sõidul 35. koha. Kokkuvõttes kogus Taru 671,5 punkti, mis andis 17. koha. Võrdluseks – eelmisel hooajal jäi tema saagiks 427,6 punkti ning 27. koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles