Vassiljevil tuleb pidada vähemalt kuu pikkune mängupaus

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Poola jalgpalli kõrgliiga eilses mängus 25. minutil välja vahetud Eesti jalgpallikoondislane Konstantin Vassiljev jääb platsilt eemale vähemalt kuuks ajaks.

«Tegemist on tagareie vigastusega, millest paranemine võtab esialgse uuringu ja prognoosi kohaselt aega 4 kuni 6 nädalat. Vassiljev viibib klubi juures ja ravib ennast seal,» lausus Eesti koondise arst Kaspar Rõivassepp.

Pärast tsenderdamist võttis Vassiljev lihasest kinni ja näitas, et vajab vahetust, kirjutas tema leivaisa Bialystoki Jagiellonia koduleht, vahendas eile Soccernet.ee.

Kui Vassiljev platsilt lahkus, oli Jagiellonia ja Nieciecza mängus skoor avamata. Lõpuks Jagiellonia võitis 1:0 ja jätkab seega tabeliliidrina, edestades Varssavi Legiat ühe punktiga.

Loodetavasti paraneb Eesti koondise võtmemängija jõudsalt ning saab 9. juunil Lilleküla staadionil peetavas MM-valikmängus Belgia vastu rahvuskoondise eest väljakule joosta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles