Video: Saksamaa koondislane korraldas kaheksa minutiga tõelise väravapeo

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Gomez (keskel) tõestas eile taas, et ta on maailmaklassiga ründaja.
Mario Gomez (keskel) tõestas eile taas, et ta on maailmaklassiga ründaja. Foto: Martin Meissner/AP/Scanpix

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas ehk Bundesligas näitas eile head hoogu Saksamaa koondislane Mario Gomez, kes lõi oma koduklubi Wolfsburgi eest 3:3 viigimängus Leverkuseni Bayeri võrku kõik kolm väravat.

Kui Leverkusen oli 80. mänguminutiks läinud kohtumist Karim Bellarabi väravate toel 2:0 juhtima, siis viimase kümne minuti säravaimaks jalgpalluriks platsil kerkis Wolfsburgi ründaja Mario Gomez, kes lõi kaheksa minutiga kolm väravat. Esmalt suunas 31-aastane valitsev maailmameister peaga mänguvahendi Jakub Blaszczykowski tsenderdusest vastaste väravavahile püüdmatult võrku, kolm minutit hiljem käitus samuti nurgalöögist tulnud palliga ning 87. minutil oli ta täpne penaltipunktilt.

Liigatabelis asub Wolfsburg 30 punktiga 13. kohal, Leverkusen on 32 silmaga 11. real. Bundesligat juhib 26 vooru järel 65 punktiga Müncheni Bayern.

Video Leverkuseni Bayeri ja Wolfsburgi kohtumise tipphetkedest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles