Eesti tippsulgpallurid tõusid maailma edetabelis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Selle nädala sulgpalli maailma edetabelis on paarismängus Kristin Kuuba ja Helina Rüütel karjääri kõrgeimal kohal 64. Võrreldes eelmise nädalaga on alles teist hooaega täiskasvanute seas võistlevad Kuuba ja Rüütel tõusnud kaks kohta. E

Edetabeli koht paranes ka üksikmängu esireketil Raul Mustal, kes kerkis kolm astet 54. kohale. Samuti tõusis naiste üksikmängus maailma edetabelis parim eestlanna Getter Saar, kelle koht paranes kaheksa kohta ja on nüüd 118.

Aprilli lõpus toimuvate Euroopa meistrivõistluste eel mängivad sel nädalal nii Must kui ka Kuuba ja Rüütel Soomes toimuval Euroopa karikaetapil. Must sai neljapäeval algavaks turniiriks kolmanda paigutuse ja tema esimene vastane selgub kvalifikatsioonivõistluselt. Kuuba ja Rüütel on paarismängus samuti kolmanda asetusega ja pääsesid otse teise ringi, kus kohtuvad Jaapani paari Asumi Kugo ja Megumi Yokoyama ning Hiina Taipei paari Hsin Tien Chang ja Chein Hui Yu võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles