Postimees Itaalias: värske maailmameister loobus Kelly Sildaruga konkureerimast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tess Ledeux.
Tess Ledeux. Foto: Joel saget/AFP/Scanpix

Chiesa in Valmalencos toimuval juunioride MMil on freestyle-suusatamise naiste pargisõidus Kelly Sildarul kangeid konkurente mitmeid, kuid kõige suurem rivaal jääb siiski võistluselt eemale. Juunioride MMil võiks pargisõidus näha Sildaru ja temast mõned kuud vanema prantslanna Tess Ledeux'i duelli, kuid viimane otsustas jõuproovist loobuda.

Jaanuaris Aspeni X-mängudel Sildaru järel pargisõidus hõbemedali võitnud 15-aastane Ledeux krooniti märtsis täiskasvanute maailmameistriks (Kelly nooruse tõttu veel täiskasvanute MMil osaleda ei saanud) ja nüüd oleks tal võimalik püüda esikohta ka noorte seas, kuid Itaaliasse Ledeux teadmata põhjustel ei sõitnud.

Esialgu võistlustele registreerinute seas oli ka Lillehammeri X-mängudel Big Airi võistluse võitnud 17-aastane šveitslanna Mathilde Gremaud. Teda vaevavat aga tõsine vigastus, mis nõuab paari kuu pikkust taastumist ja seega jääb ka Gremaud juunioride MMilt eemale.

Eestlanna suurimaks konkurendiks võiks Chiesa in Valmalencos olla 17-aastane austerlanna Lara Wolf, kes hiljutisel täiskasvanute MMil saavutas 7. koha.

Silma tasub peal hoida La Clusaz’ SFR Touril kolmandana poodiumile tõusnud rootslannal Jennie-Lee Burmansson. Toonase võistluse Kelly võitis. Lisaks olevat ohtlik Kanada esindaja Sofia Tchernetsky.

Pargisõidu eelvõistlused ja finaal on Chiesa in Valmalencos kavas neljapäeval, 6. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles