Kas Sildaru suure konkurendi olümpia on ohus?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mathilde Gremaud
Mathilde Gremaud Foto: Tairo Lutter

17-aastane šveitslanna Mathilde Gremaud pidanuks homme võistlustulle asuma juunioride pargisõidu MMil, kuid põlvevigastuse tõttu tuli tal võistlustest loobuda. Tegelikult võib Norra X-mängudel Big Airis Kelly Sildaru ees kuldmedali võitnud Gremaud’ oodata pikk vigastuspaus ning võimalik, et ohus on ka 2018. aasta olümpia.

Gremaud vigastas paremat põlve üleeelmisel nädalal Tšehhis. Esialgu otsustati koos arstidega, et põlvele antakse kolm nädalat rahu ning seejärel alustatakse taastusravi.

Samas on õhus ka võimalus, et noore freestyle-suusataja põlv vajab operatsiooni. See aga tähendaks kuni 8 kuu pikkust võistluspausi, mis omakorda tähendaks nappi ettevalmistusaega olümpiaks.

«Vigastus pühkis naeratuse mu näolt, kuid tulen tagasi tugevamana kui varem. Olen kannatlik ning jätkan rasket tööd,» kommenteeris Gremaud.

Vaata Gremaud' imelist sooritust Norra X-mängude Big Airi võistlusel:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles