Postimees Itaalias: kui hea on Kelly Sildaru suurimaks konkurendiks kerkinud austerlanna?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lara Wolf tänavusel täiskasvanute MMil Sierra Nevadas 7. koha poole kihutamas
Lara Wolf tänavusel täiskasvanute MMil Sierra Nevadas 7. koha poole kihutamas Foto: ALBERT GEA/REUTERS/Scanpix

Freestyle-suusatamise pargisõidu juunioride MMil ei ole erinevatel põhjustel kohal 15-aastast täiskasvanute maailmameistrit Tess Ledeux’i ning Lillehammeri X-mängudel Big Airis kuldmedali võitnud Mathilde Gremaudi, kuid Kelly ja Tõnis Sildaru sõnul on tugevaid konkurente piisavalt.

Kangeid konkurente nimetades on mõlemal esimesena üle huulte tulnud 17-aastase austerlanna Lara Wolfi nimi.

Wolf ei ole senise karjääri jooksul saanud veel kutset freestyle-suusatajate tippvõistlusele ehk X-mängudele, kuid tõenäoliselt võib see olla tulevikus ainult aja küsimus.

Tänavusel hooajal võib Wolfi kõige paremaks tulemuseks ehk pidada Sierra Nevadas toimunud MMi 7. kohta pargisõidus.

Sarnaselt Sildarule on ka Wolf võtnud ette freestyle-suusatamise kolm ala ehk lisaks pargisõidule osaleb ta ka Big Airi ning rennisõidu jõuproovidel.

Kõige suurem edu on Wolfi seni saatnud pargisõidus, kus ta sai sel talvel Seiser Almi MK-etapil 5. koha. Mönchengladbachi Big Airi MK-etapilt on tal ette näidata 6. koht.

Rennisõidus ta veel maailma parimatega heideldes esikümnesse mahtunud ei ole. Noorte olümpiapäevadelt on tal sellelt alalt ette näidata aga pronksmedal.

Kui Sildarule on Chiesa in Valmalenco võistlusrajad uued ja ta on nendega saanud tutvust teha ainult sel nädalal, siis Wolf on samas kohas ka varasemalt juunioride MMil osalenud. Kaks aastat tagasi saavutas austerlanna pargisõidus 4. koha.

Tänases võistluses tasub silma peal hoida veel La Clusaz’ SFR Touril kolmandana poodiumile tõusnud rootslannal Jennie-Lee Burmansson. Toonase võistluse Kelly võitis. Lisaks olevat ohtlik Kanada esindaja Sofia Tchernetsky.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles