Venemaal peksti hokimängija elu päästa püüdnud kiirabitöötajaid

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene kiirabi.
Vene kiirabi. Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Moskva lähistel asuvas Tšehhovi linnakeses peksti läbi kiirabibrigaadi töötajad, kes kutsuti nädalavahetusel abi andma hokimatšil kokku kukkunud noorele talendile Aleksei Tšerepanovile, kuid ei suutnud tolle elu päästa.

 

Interfaxi andmetel toimus rünnak kahe mehe ja ühe naise vastu kella kaheksa paiku hommikul, kui nad lahkusid kiirabipunktist. Meedikutele tungis kallale mitu tumedates riietes inimest.

Peksmise tagajärjel sai kiirabiauto juht südameataki ja ta hospitaliseeriti, arstiabi oli vaja osutada ka ühele brigaadi liikmele.

Vene spordiringkondi vapustas omavanuste seas üheks paljulubavaimaks hokimängijaks peetud Omski Avangardi noore ründaja Aleksei Tšerepanovi surm pühapäeva õhtul pärast kohtumist Tšehhovi Vitjaziga. 19-aastane noormees kaotas platsil teadvuse pärast õnnetud kokkupõrget klubikaaslase Jaromir Jagriga.

Kohtuekspertide ning prokuratuuri uurijate sõnul kannatas noor hokimängija raske südamehaiguse – isheemiatõve all. Omski Avangardi esindajad aga kinnitavad, et Tšerepanov oli olnud täiesti terve ning ei kurtnud kunagi südame pärast.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles