Video: vali jalgpalli meistriliiga märtsikuu ilusaim värav

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpalli meistriliiga avavooru kõige oodatumas vastasseisus kohtusid FC Flora ja Tallinna Levadia. Mäng lõppes 1:1 viigiga.
Eesti jalgpalli meistriliiga avavooru kõige oodatumas vastasseisus kohtusid FC Flora ja Tallinna Levadia. Mäng lõppes 1:1 viigiga. Foto: Erik Prozes

Eesti Jalgpalli Liit ja Postimees valivad lugejahääletuse abiga ka 2017. aastal Eesti meistriliigas löödud kauneima värava. Märtsist novembrini selgitatakse igas kuus välja võitja, kes pääseb finaali. Nii selguvad kaheksa finalisti, lisaks saavad finaali ka kaks paremat teist kohta. Premium liiga hooaja ilusaima värava autor saab EJLilt ja Postimehelt auhinna novembris Estonia kontserdisaalis toimuval hooajalõpu galal.

2014. aastal võitis aasta parima värava auhinna Tartu Tammeka mängumehe Kristjan Tiiriku tabamus ning aasta hiljem võidutses taas Tammeka mängija, sedapuhku Rauno Tutk. 2016. aastal valisid lugejad aasta ilusaimaks tabamuseks Viljandi Tuleviku mängija Raido Romani efektse kauglöögi, mis jõudis muuhulgas ka paljudesse ülemaailmselt mainekatesse jalgpalliportaalidesse. Mullu võitis auhinna aga Dmitri Kruglovi kauge ja võimas karistuslöök Levadia võrku.

Meistriliiga 2017. aasta märtsikuu ilusaima värava kandidaadid on:

  • A - Denis Poljakov (Narva Trans)
  • B - Rainer Peips (Viljandi Tulevik)
  • C - Josip Krznaric (Tallinna Levadia)
  • D - Michael Lilander (Paide Linnameeskond)
  • E - Viktor Plotnikov (Narva Trans)
  • F - Pavel Dõmov (Tallinna Infonet)

Hääletus on avatud kuni kolmapäeva, 12. aprilli hilisõhtuni!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles