Martin Laas osaleb mainekal Pariis-Roubaix' klassikul

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Laas.
Martin Laas. Foto: Sander Maasing

Pühapäeval peetaval kuninglikul klassikul, 257 km pikkusel Pariis-Roubaix'l saab kaasa elada ka Delko Marseille Provence KTM-i meeskonda esindavale Martin Laasile. See on teine kord, kui Laas kõrgetasemelisel võidusõidul kaasa teeb - mullu oli 23-aastane sportlane sunnitud katkestama.

Lisaks Laasile paneb Delko Marseille Provence KTM Pariis-Roubaix'le välja Asbjørn Kragh Anderseni (Taani), Mikel Aristi (Hispaania), Benjamin Giraud' (Prantsusmaa), Romain Lemarchandi (Prantsusmaa), Yannick Martinezi (Prantsusmaa), Evaldas Siskeviciuse (Leedu) ja Gatis Smukulise (Läti), vahendas Spordipartner.ee.

Eelmise aasta võitu asub kaitsma austraallane Mathew Hayman (Orica-GreenEdge). Üheks favoriidiks on kindlasti Pariis-Roubaix' neljakordne võitja Tom Boonen (Quick-Step Floors), kes loodab värvikale karjäärile ilusa punkti panna. Loomulikult loodavad suures mängus kaasa lüüa valitsev maailmameister Peter Sagan (Bora-Hansgrohe), valitsev olümpiavõitja Greg van Avermaet (BMC) ja Alexander Kristoff (Katjuša-Alpecin).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles