Eestlased alustavad täna Finnish Openi põhiturniiri

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helina Rüütel (vasakul) ja Kristin Kuuba.
Helina Rüütel (vasakul) ja Kristin Kuuba. Foto: Margus Ansu

Eesti sulgpallurid alustavad Soomes Euroopa Karikaetapi põhiturniiril. 

Eile alanud Finnish Openil jõudis Helina Rüütel naisüksikmängu kvalifikatsiooniturniirilt põhiturniirile. Rüütel alistas esimeses ringis soomlase Heini Ihalaineni 21-12 ja 21-19. Täna algavad põhiturniiri esimesed ringid, kus Rüütel kohtub 6. asetusega soomlanna Nanna Vainioga. Soomlanna asetseb maailma edetabelis 59. kohal. Rüütel oli ainus, kes suutis end kvalifikatsiooniturniirilt põhitabelisse mängida. Meeste üksikmängus eestlased kvalifikatsioonist põhitabelisse ei saanud. Ülejäänud Eesti esindajad alustavad otse põhiturniirilt.

Kristin Kuuba kohtub esimeses ringis Slovakkia esindajanna Martina Repiskaga. Eesti esireket Raul Must (maailma edetabeli BWF nr. 57) mängib esimese mängu Ungari esindaja Gergely Krauzi (BWF 130) vastu. Meeste paarismängus kohtuvad Eesti esipaar Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand endast maailma edetabelis paarkümmend kohta kõrgemal asetsevate itaallaste Lukas Osele – Kevin Strobliga. Heiko Zoober ja Mikk Õunmaa peavad oma esimese matši poolakate Pawel Pradzinski – Jan Rudzinski vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles