Paide hiline penalti tõi magusa võidu Pärnu üle

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskonna mängija Henri Hanson (palliga) mängus Pärnu JK Vapruse vastu.
Paide Linnameeskonna mängija Henri Hanson (palliga) mängus Pärnu JK Vapruse vastu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti jalgpalli meistriliiga tänases teises kohtumises võitis Paide Linnameeskond koduväljakul 3:2 Pärnu JK Vapruse. Seejuures sündis võitjate viimane tabamus 87. mänguminutil, kui penalti realiseeris Magnar Vainumäe.

Paide läks kohtumist juhtima juba neljandal minutil, kui Martin Kase sai Magnar Vainumäe väravasöödust kirja esimese tabamuse. Avapoolaja lõpus suutis aga Pärnu tänu Magnus Villotale tabloole viigunumbrid saada. Kogu kohtumise saatuse otsustas Magnar Vainumäe, kes skooris esmalt 68. minutil penaltist ning lõi 87. minutil 11-meetri karistuslöögist ka võiduvärava. Seejuures pidid pärnakad viimased 20 minutit mängima ühe oma liidri Martin Vungita, kes sai 69. mänguminutil punase kaardi.

Liigatabelis asub Paide viie vooru järel kuue punktiga seitsmendal kohal, Pärnu on ühe silmaga viimane ehk kümnes. Viienda vooru lõpetavad täna kell 19 Tallinna FC Flora ning JK Sillamäe Kalev, kelle vastasseisule on võimalik kaasa elada Postimees.ee vahendusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles