Punast laternat klobinud Manchester United pikendas kaotuseta seeriat

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic kostitas Sunderlandi väravaga.
Zlatan Ibrahimovic kostitas Sunderlandi väravaga. Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS/SCANPIX

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas hoidis Manchester United elus lootust esinelikusse jõuda, alistades võõrsil 3:0 tabeli viimase meeskonna Sunderlandi.

Skoori avas 30. minutil Zlatan Ibrahimovic ja 43. minutil jäi Sunderland lisaks kümnekesi, sest kohtunik Craig Pawson saatis väljakult ära poolkaitsja Sebastian Larssoni. Unitedil kulus edu kasvatamiseks teise poolaja alguses vaid mõnikümmend sekundit, kui täpne oli Henrik Mkhitarjan. Kohtumisele pani 89. minutil punkti Marcus Rashfordi tabamus.

Unitedil on nüüd liigatabelis 30 mänguga 57 punkti. Liigakohtumistes püsitakse seejuures löömatuna alates oktoobri lõpust, kui võõrsil jäädi 0:4 alla tiitli suunas liikuvale Londoni Chelseale. Kaotuseta seeria on veninud 21 mängu pikkuseks, ent samas on United neist 21 mängust võitnud vaid 11. Viimasest kümnest liigakohtumisest oli tänane võit Manchesteri meeskonnale alles neljas.

Viiendal kohal olev United jääb liidrist Chelseast maha 18 ja teisel kohal olevast Tottehamist 11 punktiga. Liverpool on aga kuue ja Manchester City nelja punkti kaugusel, seejuures on Unitedil võrreldes esimesega kaks ja võrreldes teisega üks mäng varuks. Kuuendal kohal on 54 punktiga Londoni Arsenal, kes võib tõusta Unitedi kõrvale, kui alistab esmaspäeva õhtul võõrsil Crystal Palace'i.

Sunderland on aga 20 punktiga viimasel tabelireal ning püsimajäämisest ehk 17. kohast lahutab neid juba kümme punkti.

Inglismaa kõrgliiga tabelitipp:

  1. Chelsea 75 punkti (31 mängust)
  2. Tottenham 68 p (31)
  3. Liverpool 63 p (32)
  4. Manchester City 61 p (31)
  5. Manchester United 57 p (30)
  6. Arsenal 54 p (29)
  7. Everton 54 p (32)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles