Rapla kaotas ühisliiga pronksi Liepajale üheksa punktiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik

Naiste korvpalli Eesti-Läti Ühisliiga finaalturniiril Riias  kaotas Rapla KK pronksimängus Liepajale 58:67.

Raplale tõi Francisca Donders 17 punkti, võttis kuus lauapalli ja andis kuus korvisöötu. Laina Mesila-Kaarmann viskas samuti 17 punkti, Pirgit Püü lisas 13 punkti. Liepaja parim oli Zane Jakobsone 19 punkti ja seitsme lauapalliga, Ilze Jakobsone viskas 14 punkti ja andis 10 korvisöötu.

«Lauavõitluse kaotasime suurelt. Nemad võitsid pea kõik lahtised pallid – see kõeneleb selest, et nad tahtsid seda võitu rohkem. Ühesõnaga, me ei väärinud võitu,» võttis Rapla peatreener Howard Frier mängu kokku. «Positiivne on see, et teisel poolajal mängu tagasi tulime, saime neile kannule. Tublid olime ses mõttes. Aga ikka-jälle, nad tahtsid veidi rohkem.

Kommentaariks sellele, et lõviosa punktidest tõi kolm naist, vastas Frier: «Võtan süü enda peale. Oleksin pidanud leidma midagi, mis oleks rünnaku poolele rohkem tasakaalu toonud, paraku mul see ei õnnestunud. Oleme pettunud, aga hooaeg läheb edasi. Eesti finaal ja Balti liiga finaalturniir ootavad meid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles