Andrus Raadiku järgmised mängud selgitavad pronksmedaliomaniku

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik.
Andrus Raadik. Foto: Facebook

Pielavesi Sampo võrkpalliklubi, mille liider on pärnakas Andrus Raadik, mängib tuleval ja ülejärgmisel nädalal Soome meistrivõistluste pronksmedali saamiseks Team Lakkapää meeskonnaga. Pjedestaalile tõusmiseks tuleb võita kaks mängu. Finaali pääsesid Vammala Lentopallo ja Loimaa Hurrikaani.

Poolfinaalis kaotas Sampo põhiturniiri koht kõrgemal lõpetanud VaLePa-le kõik neli kohtumist, viimati laupäeval 1:3 (21, -19, -18, -19). Raadiku vorm hooaja jooksul ei langenud, oodatud punktid tõi ta alati ära, viimati 21 (+11) punkti. 38 tõstet saanud eestlane realiseeris laupäevases viimases poolfinaalmängus neist pooled ja lisas kaks blokipunkti. Neljandat geimi algkoosseisus alustanud Martti Keel punktiarvet ei avanud. Pronksmedaliseerias läheb põhiturniiri kolmas Sampo vastamisi põhiturniiri viienda Team Lakkapääga, vahendab volley.ee.

Meie põhjanaabrid võivad uhked olla: kolm soomlast Kemerovo Kuzbassis jõudsid Venemaa Superliigas veerandfinaali ja võivad jäkata pürgimist medali suunas. Põhiturniiri lõpetas Siberi klubi viiendana. Meeskonna peatreener on Tuomas Sammelvuo (Soome koondise peajuhendaja), libero Lauri Kerminen ja mõni nädal tagasi Kuzbassiga liitunud diagonaal Olli-Pekka Ojansivu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles