Hiina etapi parimad raadiopalad: anna minna, Nico... või siis ikka Valtteri

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shanghai ringrajal kihutab Valtteri Bottas. Või siis Nico Rosberg. Või ikkagi Valtteri Bottas.
Shanghai ringrajal kihutab Valtteri Bottas. Või siis Nico Rosberg. Või ikkagi Valtteri Bottas. Foto: Toru Takahashi/AP/Scanpix

Hiina vormel-1 etapi raadioside pakkus taas lõbusaid hetki ja paremad neist on sarja koduleht järelkuulamiseks ka välja pannud. Loomulikult leiab sealt Kimi Räikköneni, aga ka otsekoheste sõnavõttude poolest tuntud Fernando Alonso.

Alonso parim pärl tuli kvalifikatsiooni esimeses voorus. «Pole enam palju juurde panna, pingutan niigi nagu loom,» torises Alonso. Sõidu ajal vihastas Alonso aga võistlusinseneri peale, kes tuletas talle meelde, et aeg-ajalt tuleks ka joogipudelit tarvitada. «Mul ei ole mingit ***** jooki vaja, mul käib siin võistlus. Püüan keskenduda sellele, et autot rajal hoida!» nähvas Alonso vastuseks.

Räikkönen ei olnud aga rahul Ferrari käitumisega. «Mis kurat 12. kurvi lõpus juhtus? Autol pole üldse jõudu!» torises soomlane. Kaasmaalane Bottas sai aga oma nahal tunda, et Mercedese tiim igatseb vist endiselt taga Nico Rosbergi, sest võistlusinsener teatas talle: «Meil on veel võimalus neljandat kohta püüda, Nico... eee, Valtteri. Nii et anna minna,» öeldi Bottasele boksist.

Kuula raadiokatkeid siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles