Nagu aamen kirikus: Sillamäe Kalev vallandas taas peatreeneri

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võit Pärnu Vapruse üle tõi Sillamäe Kalevile selle hooaja seni ainsad punktid.
Võit Pärnu Vapruse üle tõi Sillamäe Kalevile selle hooaja seni ainsad punktid. Foto: Madis Sinivee/Pärnu Postimees/

Sagedaste treenerivahetuste pooles tuntud Sillamäe Kalevi jalgpallimeeskond andis oma koduleheküljel teada, et osapoolte kokkuleppel lahkub ametist peatreener Algimantas Briaunys. Seoses sellega täidab alates 10. aprillist juhendaja kohuseid kogenud Vadim Dobiža.

Briaunys oli ametis alates eelmise aasta 29. maist, kui klubi loobus Denis Ugarovi teenetest. Mullune hooaeg lõpetati viienda kohaga, kuid tänavu on Sillamäe saanud viiest esimesest mängust vaid ühe võidu ja neli kaotust, millega ollakse liigatabelis eelviimasel kohal.

Dobiža juhendas meeskonda ka aastatel 2006-09. Viimase üheksa aasta jooksul on Sillamäe peatreenerit vahendanud kümme korda. Meeskonda on lisaks Dobižale ja Briaunysele saanud tüürida ka venelased Anatoli Ušanov, Vladimir Kazatšjonok, Sergei Frantsev ja Ugarov, Eesti treeneritest aga Valeri Bondarenko ja Sergei Ratnikov. Selle aja jooksul on klubi võitnud Eesti meistrivõistlustel kaks korda hõbemedali ja korra pronksmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles