Pommiplahvatuses viga saanud Dortmundi kaitsja jääb platsilt kuuks ajaks eemale

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Bartra.
Marc Bartra. Foto: Christof Stache/AFP/Scanpix

Teisipäeval toimunud pommirünnakus Dortmundi Borussia jalgpallimeeskonna bussile viga saanud kaitsemängija Marc Bartra peaks platsile naasma nelja nädala pärast.

Dortmundi jalgpallimeeskond oli sõitmas Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumisele AS Monacoga, ent sattus terrorirünnaku ohvriks, kui nende tiimi bussi juures toimusid kolm plahvatust. Ainsana sai vigastada 26-aastane Hispaania koondise kaitsja Bartra, kes pidi seetõttu käima ka randmeoperatsioonil.

«Tundub, et Marc Bartra liitub meeskonnaga nelja nädala pärast,» rääkis täna Dortmundi peatreener Thomas Tuchel. «Ta ise sooviks juba mängida.»

Ehkki Karlsruhe politsei pidas küll kinni mehe, keda kahtlustatakse teisipäeva õhtul toimunud pommirünnakus Dortmundi Borussia jalgpallimeeskonna bussile, tunnistasid võimud täna ent täna, et neil pole kindlaid tõendeid, mis teda toimunuga seostaksid. 26-aastast iraaklast, kelle nimi on politsei teatel Abdul Beset A., kahtlustatakse samas siiski sidemetes niinimetatud Islamiriigiga. Seetõttu taotles politsei ka tema jätkuvat vahi all pidamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles