Tuntud jalgpalliportaali ülevaade: kas Liverpool loobub suvel Klavanist?

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal).
Ragnar Klavan (paremal). Foto: Barrington Coombs/Scanpix

Portaal goal.com viskas pilgu Liverpooli jalgpallimeeskonna mängijatele ja analüüsis, kes tuleks sel suvel maha müüa ning kes alles jätta.

Eesti jalgpallisõprade meeli köidab enim ilmselgelt ennustus, mis käib Ragnar Klavani kohta, ent vähemalt goal.com andmetel muretsemiseks põhjust pole. «Eesti koondislane peaks oodatult jääma Anfieldile, et pakkuda kaitseliinis sügavust,» ennustab goal.com. Sealjuures on Klavan paigutatud rubriiki, mille pealkirjaks on «Tuleks iga hinna eest alles hoida.»

Liverpooli peaks portaali ettevaate kohaselt jääma teiste seas veel näiteks Philippe Coutinho, Sadio Mane, James Milner, Adam Lallana, Dejan Lovren, Joel Matip, Emre Can jpt.

Vahepealsesse rubriiki, mille liikmed on avatud muudele pakkumistele, paigutab goal.com neli mängijat, kelleks on Lucas, Marko Grujic, Joe Gomez ning Sheyi Ojo.

Liverpoolist lahkujateks ennustab tuntud jalgpalliportaal selliseid mehi nagu näiteks Daniel Sturridge, Alberto Moreno ja Mamadou Sakho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles