Hullunud soomlasest hokitreener kargas rusikad püsti ümber Jaromir Jagri

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaromir Jagr Omski Avangardi särgis.
Jaromir Jagr Omski Avangardi särgis. Foto: SCANPIX

Venemaal pakub laialdaselt kõneainet Omski Avangardi hokimeeskonnas toimuv. Hiljuti vallandati paar tundi enne tähtsat play-off’i kohtumist Avangardi meeskonna soomlasest peatreener Raimo Summanen.

Nüüd on Omski meeskonna mängijad hakanud anonüümselt rääkima, miks asjad nii kaugele üldse läksid, kirjutab dni.ru.

Avangardi jaoks on tänavune hooaeg lõppenud, kuna hokiliiga KHLi veerandfinaalis jäädi mängudega 3:4 alla Magnitogorski Metallurgile.

Pärast kuuendat Avangardi ja Metallurgi vahelis kohtumist olevat Summanen üritanud alustada kaklust meeskonna tähtmängija Jaromir Jagriga. Anonüümselt kõnelnud Avangardi mängumehe sõnul kargas soomlane ümber Jagri ning vehkis rusikatega. Jagr jäi samal ajal rahulikuks ning vältis kaklust.

Kuna Summanenile jäi sellest väheks, siis käskis ta Anton Kurjanovil enda särgilt maha rebida abikapteni staatust tähistava märgi. Avangardi mängijad on kirjeldanud Summaneni kui hullumeelset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles