Vastulause Ronaldo vägistamissüüdistusele: see on väljamõeldis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Christof Stache/AFP/Scanpix

Saksamaa ajakiri Der Spiegel tuli reedel avalikkuse ette väitega, et Madridi Reali ja Portugali jalgpallikoondise tähtmängija Cristiano Ronaldo vägistas 2009. aastal Las Vegase hotellitoas ühe naise ning maksis talle hiljem juhtunu kinnimätsimiseks 375 000 USA dollarit valuraha. Portugallase esindajad teatasid seepeale, et tegemist on ilmselge väljamõeldisega.

Ajakirja teatel allkirjastati toona leping, mille kohaselt ei tohtivat naine sellest mitte kunagi avalikkuse ees rääkida ning tal tuli kõik süüdistused tagasi võtta. Kokkuleppedokumendile andis ajakirja sõnul allkirja Ronaldo advokaat Osório de Castro, kes aga polnud nõus juhtumit väljaandele kommenteerima.

«Saksamaa väljaande Der Spiegeli poolt avaldatud lugu, mis süüdistab Cristiano Ronaldot vägistamises, on ajakirjanduslik väljamõeldis,» teatas Cristiano Ronaldot esindava agendi Jorge Mendese poolt loodud agentuur Gestifute ametlikus vastulauses.

«Der Spiegeli veergudel kirjutatu on vale ning Cristiano Ronaldo ei lepi selliste süüdistustega. Selliste süüdistuste tegemine on vastik ja ennekuulmatu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles