Ralf Aron jõudis Silverstone'is punktikohale, Schumacher jäi viimaseks

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron.
Ralf Aron. Foto: Hitech Grand Prix

Ralf Aron jõudis FIA Euroopa vormel-3 sarja Silverstone'i etapi kolmandas sõidus punktikohale, kui lõpetas 19 ringi kestnud võidusõidu 10. positsioonil.

12. kohalt startinud Aron kaotas võitjale Callum Ilottile (Suurbritannia) 26,587 sekundiga. Teise koha sai Joel Eriksson (Rootsi) ja kolmandaks tuli Lando Norris (Suurbritannia). Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri poeg Mick pidi täna leppima lõpetanutest viimase ehk 18. kohaga.

Reedeses avasõidus tegi HitechGP tiimis sõitev Aron avarii ja katkestas, eile piirdus ta 16. kohaga.

Kokkuvõtes on Aron ühe punktiga 14. kohal. Juhib 55 punkti kogunud Eriksson, Schumacher on 12 punktiga üheksas. Järgmised kolm sõitu peetakse aprilli lõpus Monzas.

Aroni kommentaar pressiteate vahendusel: «Meil pole kogu tiimina päris seda hoogu nagu teistel võistkondadel ja meil oli ka Silverstone'i rajast väga vähe kogemusi. Esirehvide kulumine oli näiteks meil suureks probleemiks. Vähehaaval suutsime siiski midagi parandada ja viimases sõidus oli auto juba veidi kiirem.

Positiivsele poolele võib kanda selle, et me nüüd saime enam-vähem selgeks, milles on probleem ja kuhu suunda liikuda. Jäängi nüüd praegu Inglismaale, et testida ja üritada koostöös tiimiga midagi parandada. Kahe nädala pärast toimuv etapp Monza ringrajal peaks meile paremini sobima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles