Joshua suurest duellist Klitškoga: tavaliselt nii vanad inimesed ei suuda enam poksida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua (vasakul) ja Vladimir Klitško.
Anthony Joshua (vasakul) ja Vladimir Klitško. Foto: RALPH ORLOWSKI/REUTERS/Scanpix

Juba 29. aprillil seisab ees suur üliraskekaalu poksimatš, kus IBFi, WBA ja IBO meistrivööde eest asuvad heitlema 27-aastane Anthony Joshua ning 41-aastane Vladimir Klitško.

Wembleyl peetava duelli eel leidis Joshua kogenud kolleegi suunas kiitvaid sõnu. «Juba minu jaoks on kogu ettevalmistus raske. Samas mina olen ju tunduvalt noorem. Olen tihti koos inimestega, kes on sama vanad nagu Klitško. Mõtlen endamisi, et nemad ei suudaks enam poksida,» rääkis Joshua Observer Magazine’i vahendusel.

«Seega mõtlen endamisi, mida ta teisiti teeb. Ta peab olema vaimselt kõigeks väga hästi valmis. Ta peab suutma end motiveerida ja seda kõike väga tahtma,» lisas ta veel.

Joshua on senise profikarjääri jooksul pidanud 18 matši ja need ka võitnud. Seejuures on Joshua võitnud kõik matšid nokaudiga ja kõige kauem on ta ringis veetnud ainult seitse raundi.

Klitškol on profina koos 64 võitu, 53 nokauti ja 4 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles