Klavanita mänginud Liverpool teenis raske võidu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Firmino värav tõi Liverpoolile võidu.
Roberto Firmino värav tõi Liverpoolile võidu. Foto: JUSTIN TALLIS/AFP/Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis raske võidu Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Liverpool, kes alistas võõrsil 1:0 West Bromwich Albioni. Klavan jäi kohtumisest eemale põlvevigastuse tõttu.

Kohtumise ainus värav löödi avapoolaja esimesel üleminutil, kui täpne oli Roberto Firmino. Mängu lõpus surus West Bromwich veel kõvasti ja Liverpoolil oli võimalus oma eduseisu vasturünnakutel veelgi suurendada, kuid see siiski ei õnnestunud.

Lisaminutitel tekkis parim võimalus Alberto Morenol, kes ei suutnud palli saata tühja väravasse, kui West Bromwichi nurgalöögi ajal oli Liverpooli värava alla tormanud ka väravavaht Ben Foster. Moreno löök umbes poolelt väljakult lendas väravast mööda. Samas oli tal mitu head võimalust ka kaaslastele söödu andmiseks.

Liverpool tõusis turniiritabelis nüüd 66 punktiga kolmandaks. Liider on Londoni Chelsea 75 ja teine Tottenham 71 punktiga. Neist Chelsea on pidanud Liverpoolist kaks ning Tottenham ühe mängu vähem. Neljas on Manchester City 64 silmaga, nemad on samuti pidanud Liverpoolist ühe mängu vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles